Yeşilay Haftası'nda Sigarayı Bıraktırdılar - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Haftası'nda Sigarayı Bıraktırdılar

Yeşilay Haftası'nda polisler, öğrenciler ve Kızılay görevlileri birçok kişiyi sigarayı bırakmaya ikna etti.

06.03.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Haftası'nda polisler, öğrenciler ve Kızılay görevlileri birçok kişiyi sigarayı bırakmaya ikna etti. Sigarayı bırakanlara maden suyu ve portakal suyu ikramında bulunuldu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kızılay Adana Şubesi görevlileri, etkinlikler kapsamında Adana Tren Garı önünde bir araya gelerek halkı sigara, uyuşturucu ve alkollü içeceklerin zararları konusunda bilgilendirdi.

Görevliler, yaklaşık 10, 20 ve 30 yıllık sigara tiryakisi olduğunu belirten üç kişiye sigaranın zararlarını anlatarak, sigarayı bırakmaları tavsiyesinde bulundu. Ceplerindeki sigara paketlerini görevlilere vererek sigarayı bırakacaklarını belirten üç kişiye Kızılay görevlileri, kurumun ürettiği maden suyundan, okul öğrencileri ise portakal suyu ikram etti.

Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyfi Ali Alkış, amaçlarının insanları alkol, sigara ve uyuşturucudan uzaklaştırmak ve bu tür alışkanlıkların zararları konusunda onları bilinçlendirmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşilay Haftası'nda Sigarayı Bıraktırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement