Yeşilgiresun Belediyespor Yönetiminden Türkoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yeşilgiresun Belediyespor Yönetiminden Türkoğlu'na Ziyaret

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor yönetim kurulunu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.

28.02.2017 14:22

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediye spor yönetim kurulunu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Başkan Vekili Fatih Yamak, yönetim kurulu üyesi Burak Akburak ve Osman Nuri Aksoy'dan oluşan heyetin Türkoğlu ile makamında bir süre görüştüğü belirtildi.

Açıklamada, Türkoğlu'na bu sezon hayata geçirilen gençlik projesi hakkında bilgiler verildiği kaydedilerek, şöyle denildi:

"Kulüp Başkan Vekilimiz Fatih Yamak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Burak Akburak ve Osman Nuri Aksoy, TBF Başkanı Türkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette kendisine bu sezon tüm basketbol camiasının dikkatini çeken gençlik projemiz ile alakalı bilgiler verildi. Sayın Türkoğlu ile lig ve kulüp yapılanmaları, ayrıca da ilimize yeni yapılacak spor salonuyla alakalı görüş alışverişinde bulunuldu. Gayet samimi ortamda gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyelerimizi sonuna kadar dinleyen Türkoğlu'na yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeşilgiresun Belediyespor Yönetiminden Türkoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement