Yeşilkent Spor'dan Süpriz Hamle! - Son Dakika
Spor

Yeşilkent Spor'dan Süpriz Hamle!

Yeşilkent Spor\'dan Süpriz Hamle!

Avcılar Yeşilkent Spor kurulduktan sonra bünyesinde yetiştirdiği ve scout ekibinin başarılı çalışmaları ile bölgede buldukları futbolcuları farklı takımlara göndererek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

07.12.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Yeşilkent Spor kurulduktan sonra bünyesinde yetiştirdiği ve scout ekibinin başarılı çalışmaları ile bölgede buldukları futbolcuları farklı takımlara göndererek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.Sezon başında kulüp menajerliğine bir çok ünlü oyuncuğunun menajerliğini yapan Futbol menajeri Ayhan Yeşilbaş'ı getiren Yeşilkent Spor  bu anlamda da önemli bir adım attı.

Eskişehir Spor ile pilot takım antlaşmasıAyhan Yeşilbaş'ın çabaları doğrultusunda  Eskişehir Spor ile pilot takımı protokolü  imzalandı.Yeşilkent Spor Kulübü başkanı Aytekin Yayla imzalanan protokol sonrası " Eskişehir Spor Kulüp Başkanı Sn. Halil Üner'e bizlere desteklerinden  dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımıza kazandırdığımız ve gelecek vaat eden sporcuları öncelik olarak Eskişehir Spor' a vermeyi hedefliyoruz.

Amacımız Türk sporuna yetenekli sporcuları kazandırmak. Menajerimiz Ayhan Yeşilbaş bu alanda son derece başarılı kendini ispatlamış ve Türk futboluna birçok ünlü oyuncu kazandırmış bir futbol adamı. Avcılar bölgesi büyük bir bölge. Burada bir çok yetenekli gençler var. Bizim amacımız burada ki bu yetenekli gençleri bulup, kulübümüze kazandırıp yetiştirdikten sonra  Eskişehir Spor kanalı ile Türk futboluna kazandırmaktır. Biz 4 senelik bir kulübüz. İçimizde ki futbol aşkı ve yoğun çalışmalarımız bize kısa sürede başarıyı getirip geçen sezon şampiyon olduk.

Bugün 1. Amatör küme 3. Grupta mücadele ediyoruz. Umut ediyoruz ki ilerde daha iyi yerlere geleceğiz. Eskişehir Spor ile yapmış olduğumuz bu anlaşma da bu amaç doğrultusunda yapılan bir antlaşmadır. Yeşilkent Spor olarak hedeflerimiz büyük. Hedeflerimizi kısa vade olarak değil uzun vade üzerinde planlıyoruz. Bunun içinde adımlarımızı sağlam atmamız gerektiği bilincini unutmuyoruz" diye açıklamada bulundu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Yeşilkent Spor'dan Süpriz Hamle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement