Yeşilyurt Belediyesi Aşure İkramlarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediyesi Aşure İkramlarına Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi Aşure İkramlarına Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramlarına devam ediyor.

06.11.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediyesi Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramlarına devam ediyor. Muharrem ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde Yeşilyurt Belediyesi Cuma namazı çıkışı 44 Camide ve huzur evinde yaklaşık 30.000 vatandaşa aşure ikramında bulundu.

İkramın yapıldığı noktalardan biri olan Sümer Camiinde ki programa Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Ak Parti Kadın Kolları Yeşilyurt İlçe Başkanı Serap Alagöz, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikram programında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın vatandaşlarla olan samimi diyalogları gözlerden kaçmadı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Ak Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla birlikte aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara ikramda bulundu.

Aşure programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, aşurenin yüzyıllardır devam ettirilen bir gelenek olduğunu belirterek, insanlar arasındaki dayanışma ve paylaşmanın aşure ile pekiştiğini ifade etti. Başkan Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak 44 camimizde otuz bin vatandaşımıza aşure ikram ediyoruz. Rabbim her daim ağzı tatlı olan, dili tatlı olan bir hayat nasip etsin milletimize. Allah aşuremizi mübarek etsin. AK Parti İl Kadın Kolları ve Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızda aramızdalar. Parti teşkilatı yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak, bu dayanışmayı ve paylaşmayı tatmak bizler için çok önemlidir. Aşure gibi hep bir arada olabilmemiz temennisiyle hepinize afiyet olsun" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediyesi Aşure İkramlarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement