Yesob Seçimlerinde Çetin'e 10 Odadan Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Yesob Seçimlerinde Çetin'e 10 Odadan Tam Destek

Yesob Seçimlerinde Çetin\'e 10 Odadan Tam Destek

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hüseyin Çetin'e 10 oda başkanından tam destek geldi.

19.05.2014 14:40

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hüseyin Çetin'e 10 oda başkanından tam destek geldi.

Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin Divan Restoran'da düzenlenen yemekte YESOB Başkanlığına adaylığını açıkladı. Çetin bu kararı alırken tüm oda başkanlarıyla görüş alış verişinde bulunduğunu da dile getirerek, "Adaylığımı açıklamadan önce 10 odanın başkanıyla görüşmeler yaptık ve ortak bir karar aldık. Seçime de alınan karalar doğrultusunda tam bir birlik ve beraberlik içerisinde gireceğiz. Bu odalarımız ve 73 üye 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimde bize destek verecek. Tüm oda başkanlarına bize verdikleri destek ve ortaya koydukları güvenden dolayı teşekkür ederim" dedi.

YESOB Başkanlığı için Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin'e destek veren odalar ise şunlar;

"Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yalova Berberler ve Kuaförler Odası, Yalova Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, Yalova Bakkalar ve Büfeciler Odası, Yalova Pazarcılar Odası, Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çiftlikköy Esnaf Odası, Termal Esnaf Odası, Armutlu Esnaf Odası." - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yesob Seçimlerinde Çetin'e 10 Odadan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement