Yılanların Aşkı Ölümle Bitti - Son Dakika
Güncel

Yılanların Aşkı Ölümle Bitti

Yılanların Aşkı Ölümle Bitti

Mersin'de çiftleşme esnasında görülen bir çift kara yılan, vatandaşları korkuttu. Boyları 1 metreyi aşan yılanlar mahalleli tarafından öldürüldü.

23.06.2015 10:04  Güncelleme: 10:28

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bir evin önünde çiftleşen kara yılanlar, korkuya kapılan mahalleli tarafından öldürüldü.

KORKUYA KAPILIP YILANLARI ÖLDÜRDÜ

Havaların ısınmasıyla birlikte kırsal alanda ortaya çıkan yılanların çiftleşme dönemi de başladı. Ancak bu dönem yılanlar için zaman zaman ölümle de sonuçlanabiliyor. Mersin'in Bozyazı ilçesinde kent merkezine kadar inen bir çift yılanın sonu da böyle oldu.

Tekeli Mahallesi Girne Sokak'ta çiftleşme esnasında görülen bir çift kara yılan, vatandaşları korkuttu. Boyları 1 metre 75 santimetreye ulaşan iki kara yılanı çiftleşirken gören mahalle sakinlerinden Şenol Portakal, korkuya kapılarak yılanları öldürdü.

"İNSANLARA SALDIRMAKTALAR"

Yılanların çiftleşme döneminde saldırgan bir tutum sergilediğini ileri süren Portakal, küçük çocukları olduğunu, bu nedenle endişelenerek yılanları öldürmek zorunda kaldığını söyledi.

Yılanların çok atik ve süratli bir hayvan olduğunu, normal zamanlarda insanlardan kaçtığını dile getiren Portakal, "Ancak çiftleşme sırasında kördüğüm olduklarından kaçmaları mümkün değil. Bu nedenle gördükleri insanlara kendilerine zarar verileceği içgüdüsüyle saldırmaktalar. Bu nedenle öldürmek zorunda kaldık" dedi.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılanların Aşkı Ölümle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • laylaylom: özel hayata hiç saygı kalmamış... 28 1 Yanıtla
  • HACI CEYHUN: KARDEŞİM YAZIK GÜNAH.SANA ZARAR VERMİYORSA Kİ VERMİYOR NİYE ÖLDÜRDÜN.? HESABINI NASIL VERCEN. ?DEVLET BU İŞE OL KOYMALI ADAMA Bİ GÜZEL CEZA KESMELİ. 11 14 Yanıtla
  • biri: inşallah öldürdüğün yılanların öcü büyük olur. 2 23 Yanıtla
  • PİR: Dünyanın en vahşi yaratığı insan .... 15 10 Yanıtla
  • RASKOLNİKOV: yazık ettin ormancı. köyün iki gencine 18 4 Yanıtla
  • Rahman : Lan biz yapamıyoruz onlar olsun yapsın 18 1 Yanıtla
  • Sonercan: Bide poz verms yobaz insan! 7 12 Yanıtla
  • Batı akdenizli: Zehiri olmayan i,nsana zarar değil faydası olan bir yılanı neden öldürüyorsunuz be cahil herifler,sizmi verdiniz canını ?Yalandan dahamı kötü yılan,Önce yalanı öldürelim yılanı değil. 11 7 Yanıtla
  • biricik: Ne kadar cahil insan var yarabbim evler gözüküyor orda çocuklar var insanlar var evlere giripte zarar mı verseler yani adam öldürmesinde beslesin mi yılanı zehirlimi diye tahlil mi ettirseydi ne yapsaydı resminden bile ne kadar ürkütücü görünüyor. 14 4 Yanıtla
  • Usta: Bir aşk cinayeti daha 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement