Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması

"Yıldırım'ı ilçe halkıya birlikte el ele Türkiye'nin gözbebeği konumuna getireceğiz"

02.11.2014 13:04

Merkez Yıldırım İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı ilçe halkıyla birlikte el ele Türkiye'nin gözbebeği konumuna getireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Edebali, yaptığı yazılı açıklamada. Yıldırım'ın "ideal şehir" olması hedefiyle, mahallelerde yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucu Duaçınarı, Esenevler, Mimar Sinan, Arabayatağı, Ulus ve Yavuzselim mahallerinde yol ve asfalt yenileme çalışmaları yapıldığını belirten Edebali, ilçenin en önemli sorunu olan ulaşımı çözmek için de yoğun gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Edebali, Yıldırım'ı ilçe halkıyla yönetme amacında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Vatandaşların talep, öneri ve sorunlarına kayıtsız kalmıyoruz. Şehrimizi yaşanabilir bir hale getirmek için halkımızın ihtiyaçlarını göz ardı edemeyiz. Tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizin rahat yaşayabilmesi için yürütüyoruz. Şehrimizin eksiklerini tamamlama adına kamu alanlarında, park ve okul bahçelerinde ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra mahalle konaklarımızın inşaatları tamamlanıyor. Yıldırım'ı ilçe halkıyla birlikte el ele Türkiye'nin gözbebeği konumuna getireceğiz." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement