Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na Doğru

Yıldız Bayan Boks Milli Takımı, Tayvan'da mayıs ayında yapılacak dünya şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

08.04.2015 14:23

Yıldız Bayan Boks Milli Takımı, Tayvan'da mayıs ayında yapılacak dünya şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Spor Salonu'nda dünya şampiyonasına hazırlanan sporcuları ziyaret eden ?Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, takıma başarılar diledi. Dinç ve Savaş, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Savaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcuları üniversite tesislerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Tesislerinin sporculara birçok imkanı sunduğunu aktaran Savaş, "Bizim tesislerimiz dünya standartlarında ve her türlü teknik imkana sahip. Biz, Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak bu tesisleri yaralanmak isteyen herkese açık tutuyoruz. İnşallah sizlerde bizim milli sporcularımız olarak katılacağınız dünya şampiyonasında iyi dereceler elde edeceksiniz. Sizin bu başarınızda, bir nebze katkımız olursa çok seviniriz. Dünya şampiyonasında hepinize başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Yıldız Bayan Boks Milli Takım sorumlu antrenörü Ahmet Çınar da 26 sporcuyla antrenmanlarını sürdürdüklerini bildirdi.

İmkanların iyi olduğunu kaydeden Çınar, "Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Çankırı Karatekin Üniversitesi tesislerinde şampiyonaya hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımızın moralleri yerinde. Herşey oldukça iyi. Verilen destekten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement