"Yılmaz'a Aşığım" Diyen Deniz Akkaya Çark Etti - Son Dakika
Magazin

"Yılmaz'a Aşığım" Diyen Deniz Akkaya Çark Etti

"Yılmaz Erdoğan'a hala aşığım" şeklinde bir çıkışıyla herkesi şaşkına uğratan Deniz Akkaya, "Başka yöne çekilmesini istemiyorum" diyerek sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

10.10.2016 09:05  Güncelleme: 09:09

Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin'in boşandığı yönünde çıkan haberlerden sonra "Yılmaz benim eski erkek arkadaşım, bunu itiraf etmekte bir sakınca görmüyorum. Hatta fikren ve ruhen Yılmaz Erdoğan'a hala aşığım" şeklinde bir açıklama yapan Deniz Akkaya, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

SORULARI YANITLADI

Eski sevgilisi Yılmaz Erdoğan hakkındaki açıklamasıyla gündeme gelen Deniz Akkaya, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Hudson Kafe'de arkadaşıyla buluşan Akkaya, ses getiren açıklamasıyla ilgili soruları da yanıtladı.


"BAŞKA YÖNE ÇEKİLMESİNİ İSTEMİYORUM"

Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin'le yakın arkadaş olduklarını belirten Akkaya, onun kendisini yanlış anlamasından korktuğunu söyledi: "Benimki, Yılmaz'ın beynine, kişiliğine, sanatına, işine, yazarlığına dair bir açıklamaydı. Başka yöne çekilmesini istemiyorum. Sözlerim, sanatıyla, hayata bakış açısıyla ilgiliydi. Ayrıca Belçim benim çok iyi arkadaşım. O yanlış anlamasın yeter. Belçim bir tarafa çekmedikten sonra başkasının ne anladığı benim için önemli değil."

YILMAZ ERDOĞAN İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim Bilgin ile boşandığı iddalarına yazılı açıklamayla şu yanıtı vermişti: "Gündemimizde şu anda böyle bir durum yok. Ne bir vekalet ne bir başvuru ne de böyle bir dava Biz açıklama yapmaktan yorulduk. Haberler gerçekleri yansıtmıyor."

Son Dakika Magazin 'Yılmaz'a Aşığım' Diyen Deniz Akkaya Çark Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement