Yılmaz, Temizlik Personelleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Yılmaz, Temizlik Personelleriyle Bir Araya Geldi

Yılmaz, Temizlik Personelleriyle Bir Araya Geldi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz temizlik işleri müdürlüğü personeli bir araya gelerek personelin istek ve taleplerini dinledi.

19.09.2014 11:52

Viranşehir kara yolunun 2. kilometresinde bulunan destek hizmetleri müdürlüğüne giden Yılmaz, burada mesai öncesi toplanan işçilerle bir süre sohbet etti.

Personelin herhangi bir taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Yılmaz'a bazı işçiler vatandaşların temizlik konusunda duyarsızlıktan şikâyetçi olmaları üzerine Başkan Yılmaz, "Bizim işimiz burada vatandaşlarımıza halkımıza hizmet etmektir. Bu bizim işimiz, onlar kirletecek bizler temizleyeceğiz. Belediyelerin temel amacı hizmet odaklı çalışmalarıdır" dedi.

Daha sonra temizlik personeline hitaben bir konuşma yapan Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Sizleri dinledik biraz önce. Hepinizin kendisine göre bazı sorunları var. Bu sorunları gidermek yöneticiler olarak bizim temel görevimizdir. Eğer bir yönetici çalışanlarının sorunlarını gideremiyorsa bana göre orada bir sorun var demektir. Ben de belediye başkanı olarak sizin bu sorunlarınız ile yakından ilgileneceğim. Biz bir aileyiz, temizlik işçisinden imar müdürlüğünde çalışan mühendise, emlak servisinde çalışan bir memur arkadaşımızdan park ve bahçeler müdürlüğünde çalışan müdüre kadar benim açımdan hiç biriniz için bir ayırım söz konusu değil. Sizler Siverek Belediyesinin birer bireyisiniz. Sizler belediyeyi temsil ediyorsunuz. Dolayısı ile sizlerin de Siverek Belediyesinin birer çalışanları olarak yapmanız gereken bazı görevler var. Sorumluluklarınızı unutmadan çalışmanız gerekiyor. Biriminizin temel görevi temizliktir, bunu unutmadan çalışmalarınızı yürütmeniz gerekir"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yılmaz, Temizlik Personelleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement