Yol Çökünce Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yol Çökünce Kaza Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yeri- Kaza yapan kamyon- İtfaiye ve polis ekiplerinden deta Yol çökünce kaza yaptı- Denizli'de yolun çökmesi sonucu devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı Pamukkale ilçesinde, yolun çökmesi sonucu devrilen kamyonun devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

13.08.2015 18:04

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yeri- Kaza yapan kamyon- İtfaiye ve polis ekiplerinden deta Yol çökünce kaza yaptı- Denizli'de yolun çökmesi sonucu devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı Pamukkale ilçesinde, yolun çökmesi sonucu devrilen kamyonun devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Asım Çalıkuşu (45) yönetimindeki 20 NT 925 plakalı hafriyat kamyonu, Karşıyaka Mahallesi 2438 Sokak'tan geçerken yolda çökme meydana geldi.Kontrolden çıkan araç, yol kenarında duvarını yıktığı bahçeye devrildi. Yaralanan sürücü Çalıkuşu, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılıp, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Bahçeye devrilen kamyon, iş makinelerince bulunduğu yerden çıkarıldı, aracın kasasından bahçeye dökülen 3 ton kum da belediye ekiplerince alındı.Yolun, doğalgaz boru hattıyla ilgili çalışma dolayısıyla çöktüğü ileri sürüldü.

Yol Çökünce Kaza Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yol Çökünce Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • h.g.: Yalan haber bu kadar olur. Şöför yaralanmadı. Devlet hastanesine hiç gitmedi. İtfaiye ekipleri tarafından da kurtarılmadı. Çok şükür sağlığında bi problem yoktu kendisi çıktı kamuynun içinden. 0 0 Yanıtla
  • doğalgazci: Yaşamınız batsin 0 0 Yanıtla

Advertisement