Yolcu Talebi Uçak Büyüttü - Son Dakika
Yerel

Yolcu Talebi Uçak Büyüttü

Yolcu Talebi Uçak Büyüttü

Balıkesir Koca Seyit Hava Limanından Almanya'nın Dusseldorf Hava Limanına seferler 150 kişilik uçaklar yerine 210 kişilik uçaklarla yapılmaya başlandı.

20.08.2014 16:42  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Koca Seyit Hava Limanından Almanya'nın Dusseldorf Hava Limanına haftada bir düzenlenen tarifeli uçuşlara ilginin artması nedeniyle seferler 150 kişilik uçaklar yerine  210 kişilik uçaklarla yapılmaya başlandı.

Uçuşlar hakkında ilgi veren Öger Türk Tur Bölge Temsilcisi Anıl Can Kuşçuoğulu, bu yıl başlayan Almanya Dusseldorf uçuşlarına ilginin her geçen gün artığını belirtti.

Daha önce Alman German Air firması ile 150 kişilik uçaklarla talebin karşılandığını dile getiren Kuşçuoğlu, "Talebin artması üzerine yerli bir firma olan Atlas Jet ile anlaşarak 210 kişilik Airbus A 321 tipi uçaklar ile seferler yapmaya başladık. 31 Ekim'e kadar sürecek uçuşlarımızda doluluk oranları önümüzdeki bir ay için neredeyse yüzde 90 seviyelerine ulaştı. Firmamız ilginin devam edeceğini düşünerek kış sezonunda da bölgeye uçuş gerçekleştirmek için çalışmalara başladı" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yolcu Talebi Uçak Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement