Yönetim Bilimleri Kongresi Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Yönetim Bilimleri Kongresi Geliyor!

Turkcell Profesyoneller Kulübü Ana Sponsorluğunda 12-14 Mart tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleşecek 16. Yönetim Bilimleri Kongresi (YBK) programı belli oldu!

06.03.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından Turkcell Profesyoneller Kulübü Ana Sponsorluğunda düzenlenen kongre, her yıl 62 farklı üniversiteden 800 kişilik katılımcıya ve internet üzerinden 30.000 kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Kongre; Oturumlar, Vaka Çalışmaları, Kariyer Alanı, ADmind ve Kapanış Gecesi olmak üzere 5 ana bölümden oluşmaktadır. Kongrenin amacı, öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurarak, dünyada trend olan yönetim konuları hakkında bilgi paylaşımına olanak vermek ve kariyer planlaması yapmakta olan öğrencilere yol göstermektir.

Kongrede yer alacak konuşmacılar belli oldu. Katılımcılarla bir araya gelecek isimlerden bazıları şu şekilde; Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Sezen İşçi, Casper CEO Charlotte Lamprecht, Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmeleri İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan, Coca-Cola Türkiye Gazsız İçecekler Genel Müdürü Can Arcasoy, Eczacıbaşı Profesyonel Satış ve Pazarlama Direktörü Melike Koçoğlu ve LC Waikiki Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım.

Yönetim Bilimleri Kogresi'nde her gün bir tablet kazanma şansı da katılımcıları bekliyor! TicToc üzerinden sorulacak sorulara en çok doğru yanıt verene gün sonlarında Samsung Galaxy tablet hediye edilecek

Organizasyon kapsamında üç gün boyunca vaka çalışmaları düzenlenecektir. İş ve staj imkanları sunan vaka çalışmaları için son başvuru 6 Mart!

Bu sene Kapanış Gecesi'nde sahne alacak isim ise Ezginin Günlüğü! Dinleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak grup muhteşem bir gece ile kongreye noktayı koyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yönetim Bilimleri Kongresi Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement