Yörüklerden Şehitlere Saygı - Son Dakika
Yerel

Yörüklerden Şehitlere Saygı

Yörüklerden Şehitlere Saygı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bu yıl 19’ncusu düzenlenecek Yörük Türkmen Kültür Şenliği 22 Ağustos tarihinde Seki Zümrüt çayırında gerçekleşecek.

20.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bu yıl 19'ncusu düzenlenecek Yörük Türkmen Kültür Şenliği 22 Ağustos tarihinde Seki Zümrüt çayırında gerçekleşecek. Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu, tüm Yörük ve Türkmenleri birlik ve beraberliğe davet etti.

Şenlikte son günlerde gelen şehit haberleri ile program değişikliği yaptıklarını belirten Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu, "Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Muğla'da Yörük Obaları ve Yörük Türkmen Derneklerinin işbirliği ile bu yıl 19.sunu düzenlediğimiz şenliğimiz bu yıl Seki Zümrüt yaylasında gerçekleştirilecek. Şenlik programımızdan bazı bölümleri çıkardık. Şehitlerimize saygıdan dolayı sazlı sözlü konserleri iptal etti. Şenliğimiz saat 10'da şehitlerimize saygı duruşu ve ardından istiklal Marşının okunması ile başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından Fethiye Belediyesi Mehteran takımının gösterisi olacak. Şenlik içinde Cirit yarışları, Yörük göçü ve gelin alma, Arap oyunu ve Yörük sergisi yer alacak. Şenliğimize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yörüklerden Şehitlere Saygı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement