Türkiye'yi ağlatan videosu kurgu çıkan YouTuber Fariz hakkında gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'yi ağlatan videosu kurgu çıkan YouTuber Fariz hakkında gözaltına alındı

Sosyal medyada yayılan su satan çocukla ilgili bir videonun kurgu olduğu ortaya çıkmasının ardından Youtuber Fariz Bakshshaliyev, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce tarafından gözaltına alındı.

26.01.2021 22:33  Güncelleme: 07:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da sosyal deney olarak paylaşılan videoda su sattığı görülen M.B.C. yanına gelerek 'açım' diyen kişiye, 10 lira verdiği görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı. Görüntülerin ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu videonun kurgu olduğu ortaya çıkmıştı.

BAHÇELİEVLER'DE GÖZALTINA ALINDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı videoya ilişkin soruşturma başlatırken, Youtuber Fariz Bahşeliyev hakkında gözaltı kararı verdi. Karar üzerine harekete geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, 22 yaşındaki Fariz Bakshshaliyev'i Bahçelievler'de gözaltına aldı.

VİDEO TÜRKİYE'Yİ AĞLATMIŞTI

Bağcılar'da Murat Berk Kurubacak isimli 8 yaşındaki çocuk sokakta mendil ve su satarken, yanına gelen sosyal medya fenomeni Fariz 31 lakaplı Umut isimli kişi yanına gelerek para istedi. Bunun üzerine çocuk cebindeki 10 lirayı verdi. Aralarında geçen konuşmalar ise kısa sürede sosyal medyada büyük ses getirdi. Bağcılar Asayiş Şube ekipleri ve Bağcılar Kaymakamlığı hemen harekete geçti. Ekipler, Bağcılar'da oturan küçük çocuğun ailesine ulaştı. Aile mağduriyetlerinin olmadığı ve olayın tamamen kurgu olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'yi ağlatan videosu kurgu çıkan YouTuber Fariz hakkında gözaltı kararı verildi

ANNE VİDEOYA TEPKİ GÖSTERDİ

Çocuğun annesi S.K., YouTuber Fariz'in büyük oğlunun arkadaşları olduğunu ve küçük çocuğu eğlenceli bir video çekmek için kandırdıklarını söyleyerek, " Çocuğumun orada peçete ve su satan olarak görülmesinden hoşlanmadım. ifadelerini kulandı. Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan ise, "Videoyu çeken kişi hakkında yasal işlem başlatılacak" demişti.

Türkiye\'yi ağlatan videosu kurgu çıkan YouTuber Fariz hakkında gözaltına alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'yi ağlatan videosu kurgu çıkan YouTuber Fariz hakkında gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • EEROL: Böylelerine ağır ve caydırıcı cezalar verilmeliki diğer niyeti bozuklara örnek teşkil etmeli bir sürü takipçisi var ve bu takipçiler ve halkın üzerinden izlenme toplayıp prim yapıp para kazanıyor bu yapılan düpe düz dolandırıcılıktır kötü niyettir 50 2 Yanıtla
  • Aşağılayan Adam: Alçaksınız. İstisnanız yok. 29 1 Yanıtla
  • xs: ortalık sahtekar dolu 26 2 Yanıtla
  • HURRAAAA: profesyonelce herkes böyle videolar yapabilir ulan yıllarca yeşilcam artisleri film çevirdi yattı çocuklar ustaca tiyatrolarını oynamış helal olsun aktör olmak zor yetenekli youtuber olabilmek daha zor zekice bütün çocuklar rol kesmeyi öğrenmeliler iyi olanın değil iyi oynayanın dünyası, dünya. polislerde rol kesiyor sanki herkes rolcülük yapıyor ne var bunda gidin o zaman bütün rol kesen filmcileri siyasetçileri tutuklayıp ceza kesin. 3 23 Yanıtla
  • Corona : Bunun dışarı dilenen duygu sömürücülerinden ne farkı var söylermisiniz şimdi 20 1 Yanıtla
  • MAL AVCISI: gercekten ihtiyacı olanlarda bu zibidiler yüzünden açkalacak 19 1 Yanıtla
  • NJNN: ztn inandırıcı değildi çoğu video kurmaca demek ki hayrettine özenmiş 16 0 Yanıtla
  • etirol: bunları izleyen geri zakalı lara ne demeli 14 1 Yanıtla
  • Mert: yuh yaa bu kadarda kurgu olmaz ayıp ayıp 13 0 Yanıtla
  • FİGO: bi kere şunu sormak lazım bu fariz baklayamala kim diye? nerden geldin? kimliğin varmı? pasaportun varmı? ne kdr süreyle türkiyede kalcan kalırken bankaya şu kadar para yatırdınmı diye sormak lazımken.. ama nerde biz daha 2, sınıf dünya ülkesiyiz.. 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement