Yozgat'a Askeri Birlik Gelmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'a Askeri Birlik Gelmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Yozgat\'a Askeri Birlik Gelmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Ankara ve İstanbul’da bulunan askeri birliklerin taşınmasının gündeme gelmesinin ardında Yozgat halkı da Yozgat’a bir askeri birlik gelmesi için imza kampanyası başlattı.

24.08.2016 16:18

Ankara ve İstanbul'da bulunan askeri birliklerin taşınmasının gündeme gelmesinin ardında Yozgat halkı da Yozgat'a bir askeri birlik gelmesi için imza kampanyası başlattı.

Cumhuriyet Meydanında kurulan standa başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup şeklinde yazılan metinde Yozgat halkının her zaman devletinin yanında olduğu belirtilerek, istihdam alanlarının yeterli olmayışından dolayı sürekli göç verdiği belirtilerek, Yozgat'a bir askeri birliğin verilmesini bekledikleri ifade edildi.

Yozgat halkından yürüme engelli vatandaş Davut Bayram'ın sosyal medyadan başlattığı "Yozgat Başkomutana Gidiyor" kampanyası da büyük ilgi gördü. Yozgat halkı bu kampanya kapsamında 26 Ağustos Cuma günü Ankara'ya yürüyerek gidecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Yozgat'a bir askeri birlik isteyecek. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'a Askeri Birlik Gelmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement