Yozgat'ta Jeotermal Saha İhalesi Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Jeotermal Saha İhalesi Yapılacak

Yozgat\'ta Jeotermal Saha İhalesi Yapılacak

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, Yozgat sınırları içerisinde 4 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açacak.

27.05.2014 09:49  Güncelleme: 09:43

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, Yozgat sınırları içerisinde 4 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açacak. İhale 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı'nın ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, Yozgat sınırları içerisinde 4 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak. Yozgat'ın Akdağmadeni ve Çayıralan İlçelerinde yer alan 4 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası için belirlenen muhammen bedel 30 bin TL ile 75 bin TL arasında, geçici teminat bedeli ise 900 TL ile 2 bin 250 TL arasında değişecek. İhale açık teklif usulüyle 9 Haziran 2014 tarihinde saat 10.30'da başlayarak 15 dakika arayla Yozgat İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince yapılacak. İhale dosyaları mesai saatlerinde Yozgat İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görülebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Jeotermal Saha İhalesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement