Yozgatlı Hayırsever İş Adamı, İşçilerinin Eşlerini Umreye Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı, İşçilerinin Eşlerini Umreye Gönderdi

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, fabrikasında çalıştırdığı işçilerinin ardından eşlerini ve Hafız Kuran Kursu öğrencilerini de Umre’ye gönderdi.

24.01.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, fabrikasında çalıştırdığı işçilerinin ardından eşlerini ve Hafız Kuran Kursu öğrencilerini de Umre'ye gönderdi.

Yozgat'a başta eğitim olmak üzere birçok alanda hayır hizmetlerinde bulunan İş Adamı Bilal Şahin, fabrikasında çalışan 61 işçinin eşini, Afet Naciye Hafız Kuran Kursu'ndan 13 Hafız, Yerköy Kız Hafız Kuran Kursu'ndan 22 öğrenci ve İstanbul'daki fabrikasında çalışan 10 işçisi olmak üzere 106 kişiyi düzenlenen törenle Umre'ye uğurladı. Umre'ye giden işçi eşleri ve hafızlar, İş Adamı Bilal Şahin'e teşekkür etti.

Fabrikasında çalışan işçilerin tamamını Umre'ye gönderdikten sonra şimdi de eşlerini Umre'ye gönderdiğini ifade eden İş Adamı Bilal Şahin, "Cenab-ı Allah bu fırsatı bu sene de sundu. 61 işçimin hanımını, Afet Naciye Hafız Kuran Kursundan 13 hafızı, Yerköy Kız Hafız Kuran Kursundan 22 kişi ve İstanbul Fabrikamızdan da 10 kişi olmak üzere toplam 106 kişiyi Umre'ye gönderiyoruz. Cenab-ı Allah dünyada diğer kardeşlerimize, diğer zenginlerimize, diğer iş adamlarına örnek olması açısından, gerek çalışanlarını, gerek dine hizmet edenleri, yerinde zamanında değerlendirmek, onları onure etmek, onları mutlu etmek, hafızlığa teşvik etmek bakımından böyle bir düşünceyle hareket ettik. İnşallah sağ salim gider, Umre ziyaretlerini yapıp dönerler" dedi.

Şubat ayında da 44 kişi daha Umre'ye göndereceğini ifade eden Şahin, "Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi'nde eğitim gören sınıf birincisi 13 kişiyi 29 Bilal Şahin Hafız Kuran Kursunda eğitim alan öğrencimizi ve Gedikhasanlı Köyümüzden 2 türbedarı Allah kısmet ederse Şubat ayı içerisinde göndereceğiz" diye konuştu.

Umre kafilesi, Bilal Şahin Külliyesinde yapılan duaların ardından uğurlandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgatlı Hayırsever İş Adamı, İşçilerinin Eşlerini Umreye Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement