Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam Projesi" - Son Dakika
Güncel

Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam Projesi"

Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince "Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam Projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.

17.06.2016 14:12

Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince "Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam Projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.

Erasmus programı kapsamında Avrupa Birliği Komisyonu ve Türk Ulusal Ajansı'nın hibe desteği ile hazırlanan proje kapsamında okulda yüksek gerilim sistemleri hakkında eğitimler düzenlenecek.

Okul Müdürü Serhan Kara, bir restoranda düzenlenen toplantıda, projenin Babaeski'ye okula hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye'de elektrik-elektronik alanında sınırlı sayıda okulda Yüksek Gerilim Sistemleri bölümünün açıldığını anımsatan Kara, yüksek gerilim sistemleri dalında, eğitim kalitesini arttırmak öğrencilerin meslekleri ile ilgili daha donanımlı yetiştirerek istihdam oranlarını en üst noktaya ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Kara, "Projemiz ile okulumuzda yüksek gerilim sistemleri alanında eğitim veren öğretmenlerimizin, okulumuzun yüksek gerilim sistemleri dalının, eğitim kalitesini arttırmak bu sayede de öğrencilerimizi meslekleri ile ilgili daha donanımlı yetiştirerek istihdam oranlarını en üst noktaya ulaştırmak hedeflenmektedir. Projemiz 2105 yılı Erasmus Programı kapsamında personel eğitimi hibe programı kapsamında Türk Ulusal Ajansının hibe desteğini alarak hayata geçirildi. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Proje tanıtım toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercan Oraltay, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Göksel Baytok, okul müdür ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement