Saruhanlı MYO'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı MYO'da Mezuniyet Töreni

Saruhanlı MYO\'da Mezuniyet Töreni

CBÜ Saruhanlı MYO, Gıda Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan 106 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

04.06.2014 14:31  Güncelleme: 14:35

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Saruhanlı Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan 106 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

Saruhanlı'da 1994 yılında eğitime açılan Meslek Yüksekokulu'nun 19. dönem mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende, öğrenciler protokol üyelerine "Hoşgeldiniz" diyerek çiçek takdim etti.

Rektör Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Meslek Yüksekokulu'nun Manisa'daki nadir okullardan biri olduğunu belirterek, buradan mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Tosun da bu yıl 19.'uncu dönem mezunlarını verdiklerini, 400 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, gıda teknolojisi ve işletme yönetimi olmak üzere iki bölüm bulunduğunu kaydetti.

Törendeki protokol konuşmalarının ardından bölümlerini birincilikle tamamlayan öğrencilere plaket verildi. Daha sonra mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin havaya kep atması ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı MYO'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement