Yunanistan'daki Referandum - Son Dakika
Güncel

Yunanistan'daki Referandum

Yunanistan'daki referandumda kreditörlerin şartlarının reddedilmesinin ardından avro bölgesi liderleri olağanüstü zirveye çağrıldı.

06.07.2015 05:06

Yunanistan'daki referandumda kreditörlerin şartlarının reddedilmesinin ardından avro bölgesi liderleri olağanüstü zirveye çağrıldı.

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, avro bölgesi liderlerinden Yunanistan'ın durumunu görüşmek üzere 7 Temmuz akşamı Brüksel'de toplanmalarını istedi.

Tusk, referandumla ilgili yazılı açıklamasında, neticenin keder verici olduğunu belirterek, "Yunan referandumun sonucunu not ettim. Bu netice Yunanistan'ın geleceği açısından çok üzücüdür. Yunan ekonomisinin toparlanması için zorlu önlemler ve reformlar kaçınılmazdır. Şimdi Yunan makamlarının inisiyatiflerini bekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yunanistan'daki Referandum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KARL MARX: Emperyalizm Seytan gibidir güzel görünür , cekicidir. Dünyasi renkli görünür ona kapilirsin seni sonra yavas yavas öldürür. O na kapilirsin önce cok calisirsin , sonra calismakta yetmez .calmaya baslarsin cesaretliysen seni kiralik katili yapar. Cesaretsizsen her seyini sattirir , belki namusuna kadar. Bunlarada katlanamazsin sonunda ya kendini öldürürsün belki para icin baskalarinida, zaten öldürecegin insanlarda senin gibi emperyalizmin tuzagina düsmüs ama emperyalistlere ters düsen insanlar olacaklardir. Bunun icin emperyalizm Seytan gibidir. 0 0 Yanıtla
  • KARL MARX: Tek cözüm Karl Marx in Ideologie ve ekonomi kitaplarini okuyarak kominizme dönmeliler. 0 0 Yanıtla

Advertisement