Yurduseven: "Hakem Millet" - Son Dakika
Yerel

Yurduseven: "Hakem Millet"

Yurduseven: "Hakem Millet"

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Samsun Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Millet oyunu verdi.

13.06.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Samsun Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Millet oyunu verdi. Milletimizin verdiği karar en doğru karardır" dedi.

Seçim sonuçlarıyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Hakem millet. Millet oyunu verdi. Türkiye genelinde de oy oranımız düştü, Samsun'da da, Bafra'da da düştü. Bunun sonucunda da milletin kararını gördük ve biz de buna saygı duyuyoruz. AK Parti'nin kazandığı her seçimde seçim güvenliğini bahane edenler; 'elektrik kesildi, oy çalındı' diyenler, AK Parti'ye oy veren seçmene hakaret edenler ortalıkta görünmez oldu. Biz o günde milletin kararının en doğru karar olduğunu söylüyorduk, bugün de aynı fikirdeyiz. Takdir milletimizindir" diye konuştu.

" 'AK PARTİ DÖNEMİ BİTTİ' DİYE BAŞLIK ATANLAR…"

Yurduseven şunları söyledi: " 'AK Parti dönemi bitti' diye başlık atanlar, şunu bilsinler ki bu tablo, AK Parti'siz bir Türkiye siyasetinin imkansızlığını ortaya koymuştur. AK Parti bugün de yarın da yakın ve uzak gelecekte de Türk siyasetini yönetmeye, yönlendirmeye devam edecektir. Hangi istatistikler alınırsa alınsın, hangi, perspektiften bakılırsa bakılsın yegane parti Ak Parti'dir. Biz 76 ilde milletvekili çıkardık, 56 ilde birinci olduk. Birinci olmadığımız illerde de ikinci partiyiz. Genelde birinci parti niteliğini koruduk. Biz 5 ilde milletvekili çıkaramadık, ana muhalefet partisi 37 ilde milletvekili çıkaramadı. Sonuçlar açısından temsil kabiliyeti en yüksek, her ilde mevcudiyeti ile en yüksek parti AK Parti'dir. Seçim kampanyaları bir alternatif ortaya koymak yerine Türkiye'yi 12 yıl boyunca başarı ile yönetmiş AK Parti'yi zaafa uğratmak üzerine kurulmuştur. Biz kendi muhasebemizi yapmak zorundayız. İstişarelerimizi sürdüreceğiz. Özgüvenimizi sağlam tutacağız. Ne millete kibir göstereceğiz ne de var olan, verilmek istenen mesajı görmezden geleceğiz. Milletimizin verdiği mesajlar hem Türkiye geneli hem de Samsun'da tetkik edilecek ve objektif araştırmalarla ortaya konacaktır. Biz de Bafra teşkilatı olarak istişarelerle eksiklerimiz neyse onları giderme yolunda gerekli çalışmaları yaparak AK Parti'nin yenilenerek ve daha da güçlenerek yola devam etmesi için alınması gereken her tedbiri almakta hiç tereddüt göstermeyeceğiz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurduseven: 'Hakem Millet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement