Yüreğir Belediyesi'nde Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Yüreğir Belediyesi'nde Kurs Kayıtları Başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kültür evlerinde KPSS, YGS ve LYS kurs kayıtlarının başlandığını bildirdi.

26.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kültür evlerinde KPSS, YGS ve LYS kurs kayıtlarının başlandığını bildirdi.

Çelikcan, yaptığı yazılı açıklamada, kültür evlerinde meslek edindirme ve hobi kurslarının yanı sıra okula destek kursları da verdiklerini belirtti.

Bu yılki eğitim öğretim döneminde de lise, önlisans, ve lisans mezunlarına yönelik olarak düzenlenecek KPSS, YGS, LYS kurslarının kayıtlarının başladığını aktaran Çelikcan, "11 kültür evimizde meslek edindirme kursu ve hobi kurslarının yanı sıra okula destek kursları da veriyoruz. Binlerce öğrencimiz bu kurslardan ücretsiz faydalanıyor. Kültür Evlerimizde öğrencilerimiz hem hayata, hem sınavlara hazırlanıyor. KPSS, YGS ve LYS kurs kayıtlar 18 Eylül'e kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kursa katılanlardan ücret alınmadığını aktaran Çelikcan, şunları kaydetti:

"Yüreğir Belediyesi başarılı öğrencileri tablet PC ve çeşitli hediyelerle ödüllendiriyor. Yüreğir'in eğitimdeki makus talihini yenmesi ve eğitim kalitesinin yükselmesinde büyük rol oynayan kültür evleri dershanelerin kapatılması süreciyle birlikte önemini artırdı. Kültür evlerimizde eğitim gören birçok öğrencimiz çok güzel okullara yerleştiler. Bu da bizi mutlu etmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüreğir Belediyesi'nde Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement