Yüreğir'de Yol ve Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Yüreğir'de Yol ve Asfalt Çalışmaları

Yüreğir\'de Yol ve Asfalt Çalışmaları

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yol ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

15.11.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yol ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'e 20 yılda yapılandan daha fazla yol çalışmasını 6 yılda gerçekleştirdiklerini belirterek, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi.

Ekiplerin en az 4-5 koldan çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çelikcan, Köprüköyü Mahallesi'nde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde inceledi. Çelikcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmasını yapan arkadaşlarımız güzel işler çıkardılar. Dökülen asfaltın kaliteli olması ve çalışanlarımızın da yaptıkları işe gerekli özeni göstermeleri sonucu karayolları standardında yol yapıyoruz. Yapılan yollar diğer kurumlarımız tarafından kırılmadığı sürece uzun yıllar vatandaşlara hizmet edecektir" dedi.

Köprüköyü Mahallesi'nde yol, Yunusoğlu Mahallesi'nde asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini belirten Çelikcan, "Koza Akarca ve Solaklı mahallelerimizde sathi kaplama, asfalt yama ekibimiz ise ihtiyaç olan yerlerde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yüreğir'de göreve geldiğimizden bugüne kadar 450 bin ton sıcak asfalt 3 milyon 500 bin m2 sıcak asfalt, bin 100 bin metrekare sathi kaplama ve 500 bin metrekare kilitli parke çalışması yaptık" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir'de Yol ve Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement