Yurt Dışına Staja Gidecek Öğrencilerden Başkan Tarhan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yurt Dışına Staja Gidecek Öğrencilerden Başkan Tarhan'a Ziyaret

Yurt Dışına Staja Gidecek Öğrencilerden Başkan Tarhan\'a Ziyaret

ERASMUS kapsamında üç Avrupa ülkesinde staj yapacak olan Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yurt dışı stajları öncesinde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret etti.

06.01.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERASMUS kapsamında üç Avrupa ülkesinde staj yapacak olan Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yurt dışı stajları öncesinde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Tarhan'a bilgi veren proje koordinatörü, Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni Mustafa İlhan Evgin, öğrencilerin, ERASMUS Mesleki Eğitim Programı/Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği kapsamında hazırlanan ve Android Tabanlı Mobil Uygulama Geliştirme başlıklı proje teklifinin kabul edildiğini belirtti. Öğrencilerin, Türkiye Ulusal Ajansı'nın desteğiyle staj yapacaklarını dile getiren Evgin, "Öğrencilerimiz üç ülkeye sırasıyla Ocak, Şubat ve Mart aylarında ziyaretlerini gerçekleştirecekler. Her ziyaret 21 gün olacak ve 10'ar öğrenci yer alacak" dedi.

Başkan Tarhan ise öğrencilerin projelerinin kabul edilmesinin sevindirici bir haber olduğunu ifade ederek, öğrencilerin bu gibi çalışmalarına Mezitli Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi. Tarhan, "Öğrencilerimizin, yurt dışında Mezitli'yi de en iyi şekilde temsil edeceklerine eminim. Öğrencilerimizin, Portekiz'in Braga şehrinde bulunan CRU Design ile İtalya'nın Modena şehrinde bulunan Zenit Formazione isimli uluslararası bilişim şirketlerinde ve Avusturya Viyana'da bulunan BILCOM isimli Eğitim Enstitüsü bünyesinde staj yapacaklarını duymak da güzel bir haber. Yurt dışında yapacakları bu staj, kendilerini geliştirmelerini sağlayacak bir imkandır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurt Dışına Staja Gidecek Öğrencilerden Başkan Tarhan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement