Yurt Personelinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Yurt Personelinden Örnek Davranış

Yurt Personelinden Örnek Davranış

Yüksek Öğrenin Kredi ve Yurtlar Kurumu Gevaş Yurt Müdürlüğü personeli, kendi imkânlarıyla yurt bahçesinde yapay şelale yaptılar.

23.05.2014 17:14

Yüksek Öğrenin Kredi ve Yurtlar Kurumu Gevaş Yurt Müdürlüğü personeli, kendi imkanlarıyla yurt bahçesinde yapay şelale yaptılar.

Gevaş Yurt Müdürlüğü idarecileri ve personeli, yaptırdıkları çevre düzenlemesiyle yurt bahçesini güzel bir görünüme kavuşturdular. Kurumdan tek kuruş ödenek almadan kendi imkanlarıyla yurt bahçesine şelale yapan personel, şelalenin etrafını da güzelleştirdiler. Şelaleye canlı balık koyan personel, çevresini de Van kedisi heykeli ve çeşitli fidanlarla süslediler. Yapılan bu çalışmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden öğrenciler, yurt idarecileri ve personellerine teşekkür ederek, "Burası konum itibariyle kötü bir yer. Ancak yurt müdürümüz başta olmak üzere yurt personeli büyük bir azimle burada büyük çalışmalar yapıyorlar. Her tarafı yeşillendirdiler ve son olarak da burada güzel bir şelale yaptılar. Biz öğrenciler olarak hepsine teşekkür ederiz. Ancak şelale çevresinde oturabileceğimiz bir bank yok. Onları da değerli büyüklerimizden ve esnafımızdan bekleriz" dediler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurt Personelinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement