Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Afyonkarahisar Kütahya karayolu kısmen açıldı Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

30.12.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Afyonkarahisar- Kütahya karayolu, ekiplerin çalışması sonucu kısmen ulaşıma açıldı.

Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Karayolları ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından Afyonkarahisar-Kütahya arasındaki karayolu kısmen trafiğe açıldı.

Trafik polisleri, kamyon ve çekici türü araçların geçişine izin vermezken, söz konusu araçlar Afyonkarahisar'da bazı noktalarda bekletiliyor.

Kütahya'da eğitime yarın ara verildi

Kütahya'da, gece başlayan ve gün boyu aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle karayolu ulaşımında aksamalara neden oluyor.

Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda özellikle kayganlaşan zemin dolayısıyla, 8 ve 15. kilometrelerinde araçların kayması nedeniyle ulaşıma tek taraflı kapatıldı. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yoldaki araçlar kilometrelerce kuyruk oluştururken, özellikle zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlar bırakılmıyor.

Kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklar ise yoğun yağıştan ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri, bu yolları açmak için çalışmalarına devam ediyor. Kütahya- Eskişehir karayolunda ise yaklaşık 10 kilometre araç kuyruğu oluştuğu bildirildi.

Kapanan yaklaşık 100 köy yolunu açma çalışmalarının ise İl Özel İdaresi ekiplerince sürdürüldüğü belirtildi.

Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle Kütahya merkez ve ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement