Yusuf Şimşek: Beşiktaş Derbiyi Kazanırsa Şampiyon Olur - Son Dakika
Spor

Yusuf Şimşek: Beşiktaş Derbiyi Kazanırsa Şampiyon Olur

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Yusuf Şimşek, "Beşiktaş derbiyi kazanırsa şampiyon olur. Puan kaybederse Fenerbahçe ipi göğüsler." dedi.

06.05.2016 10:06  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın son şampiyonluk yaşadığı 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a attığı golle zaferin mimarı olan Yusuf Şimşek, AMK'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fener ve Kartal'da şampiyonluk yaşayan Şimşek, "Erken konuşmak doğru değil.Hafta hafta gitmekte fayda var. Temennim kavgasız, dövüşsüz bir lig sonu olsun. İki takımda hak eden maçlar çıkardılar. Ancak Beşiktaş'ı izlemek daha keyifli" dedi.

BEŞİKTAŞ DERBİYİ KAZANIRSA ŞAMPİYON

Şimşek, "Gomez, Quaresma, Atiba, Oğuzhan ve Cenk gibi yıldızlara sahipler. Keyif veriyorlar. İnanılmaz öne oynuyorlar. Bizim dönemimiz de böyleydi ama bizim şampiyon kadromuzdan çok daha iyiler. 2009'da ligin bitimine iki maç kala yine bir Galatasaray derbisi vardı. Ben o maçta gol atmıştım ve şampiyonluk yolu açılmıştı. Derbiyi kazasız atlatırlarsa işi bitirirler" ifadesini kullandı.

"GALATASARAY SONUNA KADAR SAVAŞACAKTIR"

Galatasaray derbisinin psikolojik olarak zor geçeceğini ancak Şenol Güneş faktörünün etkili olacağını ifade eden genç hoca, "Fenerbahçe de derbide favoriydi ancak Arena'da kazanamadı. Galatasaray sonuna kadar savaşacaktır. Siyah-beyazlıların en büyük avantajı Şenol Güneş. Yanlış anlaşılmasın ancak karşısında emanetçi bir teknik adam var. 1-0 önde başlayacaklar. Beşiktaş bu maçta puan kaybederse Fenerbahçe ipi göğüsler" diye konuştu.

"VAN PERSIE OYNASA FENER DAHA ÇOK PUAN TOPLARDI"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geride kalmasını Pereira'nın ligin başındaki Fernandao tercihine bağlayan Yusuf Şimşek, "Ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü olsaydım Van Persie'yi kesinlikle küstürmezdim. Çok yetenekli ve fark yaratan bir oyuncu. Sezon başında oynasaydı Fenerbahçe çok daha fazla puan toplardı" şeklinde konuştu.

(AMKSpor)

Yusuf Şimşek: Beşiktaş Derbiyi Kazanırsa Şampiyon Olur

Son Dakika Spor Yusuf Şimşek: Beşiktaş Derbiyi Kazanırsa Şampiyon Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • GSGS: FENER BAŞAKŞEHİRİ YENEMEZ AHA BURAYA YAZIYORUM 6 4 Yanıtla
    ROZAN...: VATANDAŞ HERKESİ 7B SANMA .... :D 1 2

Advertisement