Yuva'da Yaralar Sarılıyor - Son Dakika
Yerel

Yuva'da Yaralar Sarılıyor

ANTALYA (AA) – Elmalı ilçesinin Yuva Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yapacakları çalışmalarla mahallenin eskisinden daha güzel olacağını söyledi.

17.08.2015 12:02

ANTALYA (AA) – Elmalı ilçesinin Yuva Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yapacakları çalışmalarla mahallenin eskisinden daha güzel olacağını söyledi.

Elmalı ilçesine bağlı Yuva Mahallesi'nde yaklaşık 15 gün önce yaşanan sel felaketinin ardından Elmalı İlçe ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öztekin, Yuva Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet ederek yapacakları çalışmaları anlattı.

Mahallede yaşanan sel felaketinin üzerinden henüz 15 gün geçtiğini ifade eden Öztekin, sel nedeniyle tamamen tahrip olan altyapıyı onarmaya çalıştıklarını, bunun ardından üst yapıyı da yaparak mahalleyi eskisinden daha güzel hale getireceklerini kaydetti.

Öztekin, "Gerçekten büyük bir afet, felaket yaşadık. Tek sevindirici olan can kaybımızın olmamasıydı. Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle afetin ardından hemen çalışmalar başladık. Önceliğimiz selden evleri etkilenen vatandaşlarımıza barınma konusunda evlerinin tamiratı ve yeniden inşasına başladık. Ardından mahallenin tamamen tahrip olan altyapısını onarmaya devam ettik. İnşallah çalışmalarımızı tamamladığımızda Yuva Mahallemiz eskisinden daha güzel olacak" dedi.

Yürütülen çalışmalara Antalya Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra mahalle halkının da destek verdiğini vurgulayan Öztekin, birlik ve beraberlik içinde yaşanan tüm zorlukların üstesinden geleceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yuva'da Yaralar Sarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement