'Yüzen Ahır' Bandırma'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor - Son Dakika
Ekonomi

'Yüzen Ahır' Bandırma'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor

\'Yüzen Ahır\' Bandırma\'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Çelebi Limanı'na, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın izniyle besiciler için Brezilya'dan ithal edilen 9 bin 300 büyükbaş hayvan getirildi.

28.06.2016 11:14  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Çelebi Limanı'na, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın izniyle besiciler için Brezilya'dan ithal edilen 9 bin 300 büyükbaş hayvan getirildi. 'Yüzen ahır' olarak adlandırılan Panama bandıralı 'Kenoz' adlı canlı hayvan gemisiyle getirilen hayvanların üç gün içerisinde tahliye edileceği açıklandı.

'Yüzen Ahır' Bandırma'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor

KOKUDAN DURULMUYOR

Bandırma'ya her gelişinde yaydığı koku nedeniyle vatandaşların tepkisine neden olan ve Bandırma Çelebi Limanı'na yanaşan Panama bandıralı Kenoz adlı geminin taşıdığı, Ankara'taki Angos Hayvancılık Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilen ve besicilere dağıtılacak 9 bin 300 adet büyükbaş hayvanın tahliyesine başlandı.

'Yüzen Ahır' Bandırma'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor

HIZLA TAHLİYE EDİLECEK

Yetkililer tahliye işlemlerinin aralıksız gece ve gündüz hızla yapılarak 3 gün için gerçekleşeceğini ifade etti. Bandırma Çelebi Limanı'na gelen 9 bin 300 adet besili dana ile bir yıl içinde ithal edilen besili dana sayısı 30 bin 741 oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 'Yüzen Ahır' Bandırma'ya 9 Bin 300 Büyükbaş Hayvan Getirdi, Kokudan Durulmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dogru yorum: Akkoyunlar pesinde kostuklariniz bu ulkeyi bu gunlere getirdi siz devam edin kavalin sesiyle merada yayilmaya... 0 0 Yanıtla
  • Mmnss: ramazan ayı bereket ve mağfiret ayı deriz her ramazanda ete süte ve diğer gıdalara %10 zam kesin. yazık güzelim bereket ayı olan ramazan ayı oluyor kazık ve zam ayı. Pidenin maliyeti 0,65 lira adam utanmadam ramazan pidesi diye 2,5 tl den satıyor ve kesinlikle gramajı az. normalde 380 grm olması gerekiyor haram zıkkım olsun fakirin fukaranın hakkı zehir zıkkım olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement