Yüzme Rekortmeni Müdür Samsun'da - Son Dakika
Yerel

Yüzme Rekortmeni Müdür Samsun'da

Yüzme Rekortmeni Müdür Samsun\'da

Daha önce Ardahan Dernekler Müdürü olarak görev yaparken Çıldır Gölü’nü yüzerek karşıya geçerek bir rekora imza atan Sıddık Alagöz, Samsun’a İl Dernekler Müdürü olarak atandı.

06.04.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Ardahan Dernekler Müdürü olarak görev yaparken Çıldır Gölü'nü yüzerek karşıya geçerek bir rekora imza atan Sıddık Alagöz, Samsun'a İl Dernekler Müdürü olarak atandı.

Samsun İl Dernekler Müdürü olarak göreve başlayan Sıddık Alagöz, spor ve edebiyata yakın bir ilgisinin olduğunu söyledi. Alagöz, "Dalgıçlık yaptım, motor tutkunuyum, şiir yazıyorum, Borçka Baraj Gölü'nü ve Deriner Baraj Gölü'nü ilk defa karşıdan karşıya yüzerek geçtim. Ardahan'da görev yaparken her yazın Ardahan'da düzenlenen Çıldır Gölü Festivali'nde Çıldır Gölü'nü yüzerek geçmek için iyi bir hazırlık yaptım ve bunu ilk defa gerçekleştirmiş oldum" dedi.

SAMSUN'DA 1960 DERNEK VAR

Samsun'un dernek açısından çok renkli bir yer olduğunu söyleyen Alagöz, "Bir hafta önce Samsun'da göreve başladım. Samsun'da 1960 civarında bir dernek sayımız var. Bu güzel bir şey. Nüfus olarak büyük olan birçok şehirlerden dernekleşme adına Samsun daha önde bir ilimiz. Samsun sivil toplum kuruluşlarının ilgisinin yoğun olduğu bir yer. Samsun'u tanıdıkça burada güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüzme Rekortmeni Müdür Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement