Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon - Son Dakika
Yerel

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Güres Caddesi’nde çoğu Suriye uyruklu kadın dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda bazı dilenciler bayıldı.

05.03.2015 17:10

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Güres Caddesi'nde çoğu Suriye uyruklu kadın dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda bazı dilenciler bayıldı.

Yaklaşık 10 kişilik zabıta ekibi, kentin en işlek caddesinde duygu sömürüsü yaparak halktan para isteyen dilencilere operasyon düzenledi. Çoğu Suriyeli olan dilenciler ile zabıta arasında zaman zaman tartışma yaşanırken, dilenen bir kadın aniden karşısında zabıtayı görünce bayılma numarası yaptı. Bir başka kadın dilenci ise zabıtaya teslim olmamak için uzun süre direnmesine rağmen buna engel olamadı.

Zabıta Müdürü Naif Kaçar, son günlerde artan dilencilere yönelik toplatma kararı aldığını belirterek, "Son günlerde dilencilere yönelik halktan büyük şikayetler geliyor. Gelen şikayetler üzerine zabıta ekipleriyle toplatma kararı alındı. Zaman zaman bazı kadın dilenci bayılma numarası yaparak zabıtadan kurtulmayı amaçladı. Ancak bu numaraları yutmuyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement