Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Döneminde Misafirlerini Bekliyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Döneminde Misafirlerini Bekliyor

Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Döneminde Misafirlerini Bekliyor

Türkiye'nin eğitim alanında en köklü üniversitelerinin bulunduğu Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak yurt hizmeti veren Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerine aile sıcaklığında ev konforu sunuyor.

29.06.2015 17:29

Türkiye'nin eğitim alanında en köklü üniversitelerinin bulunduğu Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak yurt hizmeti veren Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerine aile sıcaklığında ev konforu sunuyor. Üniversitelere yürüyüş mesafesinde olan Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu şubeleri, her yıl yüzlerce kız öğrencinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Öğrencilerine sunduğu barınma, beslenme ve sosyal imkanlar dahilinde ülke çapında Ankara'daki yurtlar arasında yüksek standart nitelikleri gösteren yurt binaları, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm detayları bünyesinde barındırıyor. Daima öğrencilerin ve ailelerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu yönetimi, öğrencileri ders stresinden uzaklaştırmak için düzenlediği moral geceleri, geziler, sinema ve tiyatro etkinlikleriyle de hizmet kalitesini pekiştiriyor.

Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, Ankara'nın merkez semtleri olan Kızılay ve Kurtuluş'ta bulunan iki ayrı şubesinde de inşaat yapısı, iç ve dış mimarisi, mekansal donanımı ve hizmet kalitesi ile kurulduğu günden bugüne özel yurtlar arasında ayrıcalıklı konumunu korumayı başarıyor.

Öğrenciler için düşünülmüş her detayda ev konforunu öncelik alan ayrıntılar, yurt binasında bireysel yaşam alanları yaratmayı hedefliyor. Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu'nun Necatibey ve Kurtuluş Şubelerinde sahip olduğu kablo TV yayını, internet odası, çalışma salonu, revir odası, dinlenme ve sinema salonu, çamaşırhane, ütü servisi, sınırsız internet, 24 saat sıcak su imkanı, merkezi ısıtma sistemi, katlarda su sebili, 24 saat güvenlik hizmetleri gibi detaylı ayrıcalıklar, öğrencilere evinden uzakta olsa bile yuva sıcaklığını hissettirmeyi amaçlıyor.

Üniversite öğrencilerinin gelecek çabası içinde olduğu bu dönemde, konaklama ihtiyaçlarını bir yük olmaktan çıkaran Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları, aynı zamanda Ankara Üniversite'sinin tek akredite öğrenci yurdu olarak hizmet veriyor. Ankara'da öğrenim gören kız öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet yelpazesini zenginleştiren kurum, yeni eğitim öğretim döneminde de farklı şehirlerden gelen öğrencileri misafir etmeye hazırlanıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Döneminde Misafirlerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement