Zehra'ya AVM'ye Giriş Yasağı - Son Dakika
Magazin

Zehra'ya AVM'ye Giriş Yasağı

Zehra\'ya AVM\'ye Giriş Yasağı

Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra'nın İstinye Park'ta bir arkadaşıyla kavga etmesiyle ilgili sorulara cevap verdi.

17.04.2012 12:03  Güncelleme: 16:10

Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye Tanyolaç'la çıktığı Bebek turunda, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun İstinye Park'ta bir arkadaşıyla kavga etmesiyle ilgili sorulara cevap verdi.

Kaya Çilingiroğlu, "Zehra sonuçta 14 yaşında bir çocuk. Arkadaşı ile arasında sorun olmuş, bu da gazetelere yansımış. Tabii ki cezalandırılacak ama bu asla dayak olamaz.

Bir süre AVM'lere gidemeyecek. Şu an seyahatte olduğu için kendisine bir şey demedim, döndüğünde gereken konuşmayı yapacağım" dedi.

SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA ETTİ

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu çiftinin kızı Zehra, İstinye Park AVM'de 10 Nisan günü bir genç kızla saç saça baş başa kavga etti.

Olay, Zehra'nın iki kız arkadaşıyla birlikte gittiği bir mağazada gerçekleşti. Takı reyonuna yönelen Zehra, burada daha önce de aralarında gerginlik yaşandığı anlaşılan kız arkadaşıyla karşılaştı. Hızlı adımlarla soluğu o genç kızın yanında alan Zehra "Sana ondan uzak duracaksın demedim mi?" diye bağırmaya başladı. Zehra iki kolundan tuttuğu genç kızın "Onunla görüşüp görüşemeyeceğime sen karar veremezsin. Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsun!" cevabıyla çılgına döndü.

Bir anda birbirlerinin saçlarını çekmeye başlayan iki genç kızı arkadaşları uzaktan izledi. Tezgahtarların araya girmekte zorlandığı kavga, mağaza müdürünün müdahalesiyle sonlandı. Ağladığı görülen Zehra, mağaza yetkilisinin "Sakinleşin, size su getirelim" sözlerine aldırış etmeden gözyaşları içinde alışveriş merkezinden ayrıldı.

Hürriyet

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Zehra'ya AVM'ye Giriş Yasağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement