Zenci Damat Adayından Korktu! - Son Dakika
Yaşam

Zenci Damat Adayından Korktu!

Zenci Damat Adayından Korktu!

Senagal'den 5 yıl önce Türkiye'ye gelip şu anda Ordu'da yaşayan ve Mustafa adını alan damat adayı Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına başvuru yaparak gelin adaylarından İlhame'ye talip oldu.

25.06.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Senagal'den 5 yıl önce Türkiye'ye gelip şu anda Ordu'da yaşayan ve Mustafa adını alan damat adayı Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına başvuru yaparak gelin adaylarından İlhame'ye talip oldu. Stüdyoya davet edilen Mustafa, paravan açılınca ise gelin adayından gelen tepkiyle şok oldu.



Gelin adayı İlhame'nin Mustafa hakkında düşüncelerini söylerken 'Sizden korktum' demesine damat adayı ise 'Ben de insan değil miyim?' diyerek sitem etti.'Çok iyi ev temizliği yapıyorum' diyen Mustafa'ya İlhame'nin cevabı ise 'Yakından tanımak istemiyorum. Geldiği için teşekkür ediyorum. Size mutluluklar' oldu.



Bu sırada araya giren Esra Erol duruma sinirlenerek gelin adayına 'Sen seni sevmeyen insandan kork İlhame. Kadınlar hep yanlış kişilerden korkuyorlar. Sevdikleri ve sevilmedikleri kişiler tarafından' dedi. Stüdyodan gelen tepkiler üzerine tekrar söz alan gelin adayı İlhame 'Evlenecek olan benim. Benim kimsem yok. Annem ve babam yok. Ben talibimi aramaya geldim. Türk vatandaşıyla evlenmek istiyorum' diyerek Senagalli Mustafa'yı reddetti.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Zenci Damat Adayından Korktu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement