Zeytinburnu'nda Yaz Kamplarına Katılan Öğrencelere Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu'nda Yaz Kamplarına Katılan Öğrencelere Sertifika Verildi

Zeytinburnu Gençlik Merkezinin düzenlediği yaz kampına katılan öğrencilere Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından katılım sertifikası verildi.

04.10.2015 10:14

Zeytinburnu Gençlik Merkezinin düzenlediği yaz kampına katılan öğrencilere Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından katılım sertifikası verildi. Sertifika törenine katılan Aydın, "Belediye olarak bu tarz kültür kamplarına çok önem veriyoruz. Kamplar önümüzdeki yıl devam edecek" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde hizmet veren Zeytinburnu Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yaz kamplarına katılan öğrencilere Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından sertifika verildi. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Zeytinburnu Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Koç ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sertifika töreni öncesinde öğrencilere kampta eşlik eden sanatçı Ahmet Selim Gündoğan türkü dinletisi ile gençlere mini bir konser verdi. Şair Cemal Erdoğan ise okuduğu şiirlerle salondakilere duygulu anlar yaşattı.

Zeytinburnu'nda yaşayan çocuklar için yaz kamplarının önemli olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Öncelikle böylesine güzel, gelecek vaat eden bizi umutlu kılan gençlere hizmet etme imkanını bize sunduğu için Allah'a şükrediyorum. Sevgili anneler ve gençlerimizin değerli yakınlarına böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen gençlik merkezi görevlisi arkadaşlarımıza, ilgili başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bana bu organizasyonu yapma yetkisi veren Zeytinburnu halkımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimiz, yakında TRT televizyonunda yayınlanacak Seddülbahir'de 32 saat isimli Çanakkale dizisinde kamp yaptı. Film 5 bölümden oluşacak. Bu ay gösterime girer diye ümit ediyorum. Filme belediyemizin desteği olmuştur. Dizi Seddülbahir'de neler yaşandı onu anlatan bir film. Gençlerimiz bu kamp sayesinde Çanakkale'yi tanıdılar. Orada bir hafta kamp yaptılar. Zaman zaman ben onlara eşlik ettim. Güzel oldu. İnşallah önümüzdeki yıl daha da güzelini yapma imkanımız olur" diye konuştu.

Kampa katılan Sema Nur Yılmaz da kampın çok güzel geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Çanakkale ile ilgili çok şey öğrendik. Kampta biraz daha kalmayı isterdik. Hatta kamptan ayrılırken ağlayan arkadaşlarımız oldu. Çok eğlendik. Her şey çok güzeldi. Okçuluk, atıcılık alanlarında aktiviteler yaptık. Çanakkale savaşının çok zor şartlar altında kazanıldığı ile ilgili bilgi edindik. Savaşta hangi cephelerde savaşıldığını gördük. O cepheleri gezdik. Öğretmenlerimiz bize Çanakkale ile ilgili bilgi verdi. Bize bu imkanı sundukları için başkanımız Murat Aydın ve ekibine teşekkür ediyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu'nda Yaz Kamplarına Katılan Öğrencelere Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement