Zihinsel Engelli Gencin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Gencin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında

Aydın'ın Efeler ilçesinde zihinsel engelli bir kişinin darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

25.11.2016 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde zihinsel engelli bir kişinin darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan 20 yaşındaki Ömer K, öğretmen babası Turgut K'yi görev yaptığı Gazipaşa İlkokulunda ziyaret etmek için minibüse bindi. Batı Gazi Bulvarı'nda minibüsten inen Ömer K. yolun karşısına geçeceği sırada bir müddet kaldırımda bekledi.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, kaldırımda yürüyen şemsiyeli bir kişi, önünden geçtikten sonra dönüp bir şeyler söyleyip vurduğu Ömer K'ye daha sonra tekme attı. Saldırgana çevredeki vatandaşlar ve bazı sürücüler tepki gösterdi.

Baba Turgut K, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun olayı anlatmasından sonra güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştığını söyledi.

Olayın oğlunun kendisini ziyaret etmek üzere çalıştığı okula geldiği sırada yaşandığını belirten Turgut K, "Oğlum dolmuşla yanıma geliyordu. Dolmuştan inince karşıya geçmeye çalışırken araba gelince geri çıkıyor tekrar. Kaldırımın kenarında dururken yanından geçen bir yaya çocuğa 'Çekilsene' diyor. Benim oğlan da 'Sus len' diyor. Ama ondan sonra çocuğa bir şey demeden epeyce bir dayak atmış." ifadelerini kullandı.

Baba Turgut K, yüzde 84 zihinsel engelli oğlu için hastaneden darp raporu aldıktan sonra emniyete gidip şikayetçi olduklarını kaydetti.

Olayın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen zanlının bulunamadığını dile getiren Turgut K, suçlunun cezalandırılmasını istediklerini vurguladı.

Zihinsel Engelli Gencin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Gencin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement