Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm, Önce Gözlerini Çıkarttım - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm, Önce Gözlerini Çıkarttım

Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm, Önce Gözlerini Çıkarttım

Bingöl'de, önceki akşam babasının marketinde harçlık karşılığı çalışan zihinsel engelli 38 yaşındaki Hamit Tokuş'u işkence ederek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 34 yaşındaki Zeyat Bingöl, poliste verdiği kan dondurucu ifadesinde, Tokuş'u Allah istediği için öldürdüğünü ve ağzını bantla kapattıktan sonra önce tornavida ile gözlerini çıkardığını söyledi.

24.03.2015 16:21

Bingöl'de, önceki akşam babasının marketinde harçlık karşılığı çalışan zihinsel engelli 38 yaşındaki Hamit Tokuş'u işkence ederek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 34 yaşındaki Zeyat Bingöl, poliste verdiği kan dondurucu ifadesinde, Tokuş'u Allah istediği için öldürdüğünü ve ağzını bantla kapattıktan sonra önce tornavida ile gözlerini çıkardığını söyledi. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Bingöl, "Kasten adam öldürme, tasarlayarak öldürme, canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme, beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme" suçlarından tutuklandı.

Karşıyaka Mahallesi Hz. Osman Camisi karşısında bulunan markette harçlık karşılığı çalışan zihinsel engelli Hamit Tokuş'u önceki akşam işkence ederek öldüren market sahibinin oğlu Zeyat Bingöl, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu. Tokuş'u öldürmesiyle ilgili polise ifade veren 2 çocuk babası Bingöl, Tokuş'un deccal olduğunu ileri sürerek, "Öldürülmesi gerekiyordu. Ben daha önceden plan yaptım. Son 2'3 gündür sürekli rüyama giriyordu. Kendi kendime dedim ki, 'onu öldüreceğim'. Olay akşamı eve gittiğimde küçük çocuğum ağlıyordu. Benim içime Hamit Tokuş'un çocuğumu rüyasında korkuttuğu ve öldüreceği doğdu. Bunun üzerine dükkana gittim"dedi.

Zeyat Bingöl, Hamit Tokuş'un sürekli kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek, "Dükkana gittiğimde babamı Almanya'dan yeni gelen amcamın yanına gönderdim. Sonrasında Tokuş 1'2 defa kaçtı ancak, Allah, melekleri vasıtası ile bana onu öldürebileceğimi söyledi. Zaten Tokuş bana teslim oldu, hiçbir şey yapamadı. Bir süre direndiği için kafasına kürsüyle, kola kasası gibi aletlerle vurdum ama halen hareket ediyordu, bayılmamıştı. Bir ara kaçmaya çalıştı. Bu sırada melekler vasıtasıyla bana ilham geldi ve dışarı çıkarsa, tüm ailemi öldüreceği söylendi. Ben de 'madem bu bizi öldürecek ben onu öldüreyim' dedim. İnlemesini ve bağırmasını önlemek için koli bandıyla ağzını kapattım. Önce parmağımla gözünü çıkarmaya çalıştım ne ettiysem gözlerini çıkaramadım. Bunun üzerine çay kaşığı aklıma geldi. Ancak, gözüme tornavida ilişti ve her iki gözünü de çıkardım. Yavaş yavaş gözlerini çıkarırken hala hayattaydı. Sonrasında yavaş yavaş can verdi. Pişman değilim. Bu görevi Allah bana verdi, ben de yaptım"dedi.Bingöl Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan Zeyat Bingöl, "Kasten adam öldürme, tasarlayarak öldürme, canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme, beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelliyi Öldüren Zanlı: Allah İstedi, Öldürdüm, Önce Gözlerini Çıkarttım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • as: Azrail adını yaz kimsin 2 0 Yanıtla
  • ezrailin: allaha yemin olsun seni param parça yapmayı dört güzle beklıyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement