Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'e Ziyaret

Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim\'e Ziyaret

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim’i AK Parti İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ziyaret etti.

27.02.2015 12:54

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'i AK Parti İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ziyaret etti.

Lapseki Ziraat Odasının çiçeği burnunda Başkanı İsmail Sevim'e ziyaretler sürüyor. Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Ziraat Odası Başkanı Sevim'e hayırlı olması temennisinde bulunarak kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bir dönem Ziraat Odası Başkanlığı görevini üstlenen Belediye Başkanı Yılmaz ile İsmail Sevim kısa sohbet etme imkanı buldu. Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer yaptığı açıklamada, "Bugün görevine başlayan Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'i ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olması temennilerimizi ilettik. Lapseki ilçesi çiftçilik, tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı yerlerden biri. Bu nedenle dinamik ve ihtiyaçlara cevap verebilen bir ziraat odasına her zaman ihtiyacımız var" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement