Ziraat Odasından Partilere Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odasından Partilere Anlamlı Ziyaret

Ziraat Odasından Partilere Anlamlı Ziyaret

Batman'ın Gercüş İlçe Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ilçede bulunan siyasi parti başkanlarını ziyaret etti.

21.03.2014 14:02

Batman'ın Gercüş İlçe Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ilçede bulunan siyasi parti başkanlarını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilere başarılar dilemek ve seçime giderken ilçede barış ve kardeşliğin pekişmesi için çalışma başlatan Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, bu amaçla HÜDA-PAR, Ak Parti ve BDP seçim bürolarını ziyaret ettiklerini söyledi. Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner ve yönetim kurulu üyeleri, seçimlerin barış içerisinde yürümesi için, sivil toplum kuruluşu olarak kendilerine de görev düştüğünü söyledi. Bu seçimlerin herkesin siyasi görüşlerini özgürce ifade edebildiği, siyasi partilerin diğerinin varlığına, görüşlerine ve seçim çalışmalarına tahammül ederek saygı duyduğu, demokratik rekabet kurallarına riayet edildiği, demokratik ziyafet şeklinde yaşanan bir seçim olmasını gerektiğini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Öner, "Siyasi partiler, seçimlerin rekabetçi niteliğini, taraftarlarının ve kitlelerin psikolojisini de gözeterek çalışmalarında daha duyarlı ve dikkatli olmalı, birbirlerinin hassasiyetlerine saygı göstermelidir. Seçim sürecinin demokratik, karşılıklı tahammül ve saygı içinde yaşanması gerektiğine olan inanç ve kararlılıklarını görmekten memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Seçim çalışmaları ve işlemlerinin özgür ve demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için katkı sunmaya hazır olduğumuzu da ifade etmek isteriz. Biz de kamuoyuna birlik, beraberlik mesajı vermek için böyle bir oluşumun içinde olmak istedik. Dileğimiz odur ki ilçemiz için en hayırlısı neyse o olsun, seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odasından Partilere Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement