Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Kurtalanspor ile Karşıya arasında Siirt’te oynanan karşılaşmanın 87. dakikasında bir grup taraftarın sahaya taş atıp, pet şişe fırlatması ile olaylar çıktı.

23.09.2015 18:04

Kurtalanspor ile Karşıya arasında Siirt'te oynanan karşılaşmanın 87. dakikasında bir grup taraftarın sahaya taş atıp, pet şişe fırlatması ile olaylar çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kurtalanspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'yı konuk etti. Kurtalan ilçe stadında saat 13.30'da başlayan maç öncesinde saha içerisinde kurban kesildi. Daha sonra İstiklal Marşı'nın okunduğu karşılaşmada, bir grup taraftar Cizre lehine slogan attı. Gergin başlayan karşılaşmada Kurtalanspor, 10. dakikada Yunus Kerçek'in attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise dakikalar 53'ü gösterdiğinde konuk ekip önce Çağlar Birinci'nin attığı gol ile eşitliği sağladı, ardından ise 67. dakikada Taha Balcı, 86. dakikada ise Djiby Fall takımını 3-1 öne geçirdi.

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde ise Kurtalanspor'dan Ahmet Karaatay rakibine yaptığı hareket yüzünden kırmızı kart ile cezalandırıldı. Bunun üzerine saha bir anda karıştı. Bir grup taraftan saha içerisine taş atıp, pet şişe fırlatmaya başladı. Harekete geçen polis, tüm taraftarları saha dışına çıkardı. Olaylar saha dışında da devam etti. Taraftarların polise taş attığı olayda, polis de grupları biber gazı ve tazyikli su ile dağıtmaya çalıştı.

Olay, taraftarların dağılması ile sona ererken, karşılaşma ertelendi.

"TALİHSİZ BİR SONUÇ OLDU"

Karşılaşma ve olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Kurtalanspor Teknik direktörü Yunus Kılıçvuran, beklemedikleri bir sonuç ile karşılaştıklarını söyledi. Kılıçvuran, "Karşıyaka PTT 1. Lig takımlarından güçlü bir rakiptir. Elimizden gelen gayreti gösterdik. Şahsi kanaatim hakem taraflı davrandı. Rakip takımın 3. golü ofsayttan geldi. Maçın iptal edilmesi hükmen 3-0 mağlubiyetimize neden olacak" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement