Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yılı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yılı

Zonguldak\'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yılı

Zonguldak’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzunmehmet’i Anma Günü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi.

21.06.2016 19:00

Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma Günü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde protokol, yerli grupların ve maden işçilerinin katılımıyla istasyon caddesinden yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

Kortej yürüyüşüne, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, CHP Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri, şube başkanları, halk oyunları grubu, vatandaşlar katıldı.

Kortej Zonguldak Valiliği önünde son bulurken, burada da tören düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir açılış konuşması yaparak, "21 Haziran Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Kurtuluş yıl dönümünde siz madencilerle birlikte geçirmek onur ve gurur verici bu neşeniz bu sevinciniz ömür boyu daim olsun. Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma Günü hepimize kutlu olsun" dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma günü kutladı. Program konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ile program sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement