Zonguldak Kömürspor Evine 1 Puanla Döndü - Son Dakika
Spor

Zonguldak Kömürspor Evine 1 Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin 15. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

07.12.2014 17:10

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin 15. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah liderliği tekrar yakalayacağız" dedi.

"LİDERLİĞİ TEKRAR YAKALAYACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonunda yaptığı açıklamada, "İki hafta kaybedilen puanlar üzerine buraya 3 puan parolasıyla geldik. Futbolcular elinden geleni yaptılar. Geri duruma düştük. Beraberliği yakaladık. Daha sonra da son dakikalarda baskımız daha çok yoğunlaştı. Galibiyet golünü de bulabilirdik ama Allah nasip etmedi. Tuzla yönetimine teşekkür ederim çok iyi karşıladılar. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Takımı 90 dakika yalnız bırakmadılar. İnşallah liderliği tekrar yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

TERZİ: "ÖZLEDİĞİMİZ 3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ise, "İki takımı da centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı Tuzla. Gerçekten güçleri belli. İyi bir takım. Bir puan aldığımız için çok sevinmiyoruz. Çok gol pozisyonumuz var. Galip gelebilirdik. Maalesef 1-1 bitti. Yolumuza devam ediyoruz. Şeker maçına en iyi şekilde hazırlanıp özlediğimiz 3 puanı artık almak istiyoruz. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zonguldak Kömürspor Evine 1 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement