Zonguldak'ta Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Zonguldak\'ta Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Zonguldak'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

02.01.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde kar kalınlığı 52 santime ulaştı.

Önceki günden bu yana devam eden kar yağışı kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Şehir içi yollarda biriken karlar sürücülere zor anlar yaşattı. Kent merkezindeki Kadırga rampasında araçlar kar nedeniyle çıkmakta zorlandı. Bazı araçlar rampada kaldı. Kalan araçlar, vatandaşlar tarafından itilerek çıkarıldı. Yolda kayan bir iş makinesi ise arkasından ilerleyen araca çarptı. Araçta maddi hasar meydana geldi. Bazı sürücüler ise şehrin en işlek caddesi Gazipaşa'da araçlarına zincir takarak ilerledi.

Belediye ekiplerinin kar temizleme ve tuzlama çalışması yapmakta yetersiz kaldığından yakınan sürücüler, duruma tepki gösterdi. Merkezdeki birçok mahallede de yollar ulaşıma kapandı. Sabah işe gitmek evlerinden çıkanlar, kapanan yollar nedeniyle yürümek zorunda kaldı.

Kar nedeniyle 176 köy yolu ise ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarını sürdürüyor.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI YAPILAMADI

Zonguldak merkezinde ve Kilimli İlçesi'nde ise açık öğretim lisesi sınavları, soru kitapçıklarının okullara yetiştirilememesi nedeniyle yapılamadı. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, sınavların yapılamadığına dair tutanak tutuklarını, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklayacağı bir tarihte sınavların yapılacağını açıkladı. Sınav için zar zor okullara giden çocuklar ise mağdur oldu. Veliler, sınavların son anda iptal edilmesine tepki gösterdi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement