Zonguldak'ta KPSS Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta KPSS Heyecanı

Zonguldak\'ta KPSS Heyecanı

Zonguldak'ta, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim düzeyi memur adaylarının katılacağı sınav öncesi nüfus cüzdanlarında fotoğraf olmayan ve unutan adaylar nüfus müdürlüklerine akın etti.

28.09.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim düzeyi memur adaylarının katılacağı sınav öncesi nüfus cüzdanlarında fotoğraf olmayan ve unutan adaylar nüfus müdürlüklerine akın etti.

Adaylar, sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okulların bahçesinde toplandı. Sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle zor durumda kalan adaylar, sınıflara yoğun güvenlik önlemleri altında girdi. Tek tek aranan kadın ve erkek adaylarda bulunan saat, madeni para, çanta, cep telefonu, kalem, cüzdan, kolye, bileklik, kemer ve yüzük alınmadı. Başörtülü sınava giren adayların ise kulakları arandı. Adaylar, yanlarında getirdikleri malzemeleri okul girişindeki masa ve dolap üzerine bırakmak zorunda kaldı. Nüfus cüzdanlarında fotoğraf bulunmayan, kimliklerini unutan ve ehliyetle sınava girmek isteyen adaylar sınava alınmadı, nüfus müdürlüklerine yönlendirildi. İşlemlerin ardından adaylar, sınava yetişebilmek için büyük telaş yaşadı. Nüfus müdürlüğünden koşar adımlarla çıkan adaylar, özel araçlarıyla ya da taksilerle okula giderek sınava girdi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta KPSS Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement