Zonguldak'ta Okullar Yarın Tatil - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Okullar Yarın Tatil

Zonguldak\'ta Okullar Yarın Tatil

Zonguldak'ta, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın (4 Ocak) 1 günlüğüne tatil edildi.

03.01.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın (4 Ocak) 1 günlüğüne tatil edildi.

Kentte 3 gündür devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Şehir içi yollarda biriken karlar sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı mahallelere ulaşım durdu. Sabah işe gitmek evlerinden çıkanlar, kapanan yollar nedeniyle yürümek zorunda kaldı. Kent merkezinde kar kalındığı 60 santime ulaşırken yüksek kesimler de ise 1 metreyi geçti. Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada il genelinde ilk ve orta dereceli okullar yarın 1 gün tatil edildi. Kamuda çalışan hamile ve engellilerin de izinli sayılacağı bildirildi.

Kar yağışı nedeniyle 170 köy yolu ise ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zonguldak- İstanbul ve Zonguldak-Ankara Karayollarında TIR'ların geçişine izin verilmiyor. Öte yandan dün kar nedeniyle yapılamayan Açık Öğretim Lisesi sınavları bugün yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Okullar Yarın Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement