Zonguldak'ta Tek Kişiyle Bayrağa Destek Eylemi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Tek Kişiyle Bayrağa Destek Eylemi

Zonguldak\'ta Tek Kişiyle Bayrağa Destek Eylemi

Zonguldak'ta yaşayan Engin Zaman, Türk bayrağının yakılmasına boynuna astığı Türk bayrağı ile yürüyerek tepki gösterdi.

09.10.2014 19:40  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta yaşayan Engin Zaman, IŞİD örgütünün Kobani'deki saldırılarını protesto eden grupların çıkardığı olaylarda Atatürk büstlerinin ve Türk Bayrağı'nın yakılmasına boynuna astığı Türk Bayrağı ile yürüyerek tepki gösterdi.

"BAYRAĞIMIZA VE ATATÜRK'E SALDIRANLARA LANET OLSUN"

Madenci Anıtı'na gelen Engin Zaman, "Bayrağımıza ve ülkemizin kurucusu Atatürk'e yapılan saldıranlara lanet olsun" yazılı döviz açtı. Bazı vatandaşların alkışlarla destek verdiği Zaman, Gazipaşa Caddesi'ni takiben valilik binasına kadar yürüdü.

"BU KIRMIZILIK 40 BİN ŞEHİTLE BOYANDI"

Atatürk Anıtı'nda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmasının ardından eylemine son veren Zaman, Türk Bayrağı'nın Türklerin 10 bin yıldır kullandığı ay ve yıldızdan oluştuğunu belirterek, "Bu kırmızılık 40 bin şehitle boyandı. Bu bayrak bizim ulusumuzu, bu topraklarda yaşayan herkesi temsil etmektedir. Dünya her neresinde olursa olsun, hangi ülkenin bayrağı olursa olsun bizim dedelerimizin kanlarıyla boyanan bu bayrağı kimsenin yakmaya gücü yetmez. Bireysel olarak tavrımı koymak istedim. Her yerde Atatürk heykelleri yakılıyor. Daha dün Esenyurt' ta Atatürk heykeline saldırıldı. Mustafa Kemal Atatürk sayesinde bu ülke kurtuldu. Biz Atatürk'e saygı duymak zorundayız. Saygı duymayan insanları lanetliyorum nefretle kınıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Tek Kişiyle Bayrağa Destek Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement