Zonguldak'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ev hanımı Naciye Türkoğlu, PTT görevlisinin dikkati sayesinde ikinci kez dolandırılmaktan kurtuldu.

05.02.2016 16:11

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ev hanımı Naciye Türkoğlu, PTT görevlisinin dikkati sayesinde ikinci kez dolandırılmaktan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Naciye Türkoğlu kendisini telefonla arayan kişinin, "Vefat eden kayınpederinizin ambulans borcu var, bu borcu ödeyin" sözlerinin ardından PTT şubesine giderek, belirtilen hesaba 400 lira yatırdı.

Telefonla tekrar aranan Türkoğlu'ndan bu kez 300 lira daha yatırılması istendi.

Türkoğlu'nun sürekli bir şeklide telefonla konuşmasından şüphelenen PTT görevlisi ikinci kez para yatırmasına engel olarak polise haber verdi.

Olay yerine gelen polislere dolandırılmış olabileceğini belirten Türkoğlu, "Kayınpederinin ambulans borcu var ödeyin diye telefonla aradılar. O dönemde ambulansta kullanılmadı ama bize denilen 400 lirayı hesaba yatırdık. Eşim bu durumu avukata bildirecekti. Dün akşamda aradılar, bende bir bayanın numarası var bugün de 300 lira istediler. Parayı yatıracaktım. Ancak güvenlik görevlisi, yatırmamı söyledi "diye konuştu.

Türkoğlu, ifadesini alınmak üzere emniyete götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement