Ankara'da Kadınlar Alev Alatlı Hanım Evinde Eğitim Görüyor - Son Dakika
Kadın

Ankara'da Kadınlar Alev Alatlı Hanım Evinde Eğitim Görüyor

Ankara\'da Kadınlar Alev Alatlı Hanım Evinde Eğitim Görüyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Alev Alatlı Hanım Evinde kadınlar, iğne oyası ve takı tasarımı gibi birçok eğitim alıyor. Pursaklar'da kadınlar, bilgisayar kullanımı, hızlı klavye, sekreterlik, çocuk gelişimi, İngilizce, Arapça gibi kursların yanı sıra takı tasarımı, iğne oyası, dikiş, makyaj gibi mesleki kurslara da katılıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kursiyerleri ziyaret ederek el emeği ürünlerini inceledi ve kadınlara kolaylıklar diledi.

07.11.2023 11:21  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Pursaklar Belediyesince hizmete kazandırılan Alev Alatlı Hanım Evinde kadınlar, iğne oyası ve takı tasarımı gibi birçok eğitim görüyor.

Pursaklar'da kadınlar, Alev Alatlı Hanım Evinde bilgisayar kullanımı, hızlı klavye, sekreterlik, bilgisayarlı muhasebe, işaret dili, çocuk gelişimi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, güzel konuşma ve diksiyon kursları, takı tasarımı, kazaziye, iğne oyası, kurdele nakışı, mefruşat, dikiş, cilt bakımı, makyaj, aşçılık, pastacılık, yağlı boya resim, üç boyutlu perspektif resim, tezhip gibi onlarca mesleki kurs eğitimi alıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise kadın kursiyerlere ziyarette bulundu. Farklı branşlarda eğitim alan kursiyerlerle sohbet eden Çetin, kursiyerlerin el becerilerini ortaya koyduğu ürünleri tek tek yakından inceleyerek kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi.

"Hünerli elleriyle yaptıkları işleri inceledik"

Çetin, kursiyerleri kutlayarak, "Hünerli elleriyle yaptıkları işleri inceledik. Hanım kardeşlerimiz, açılan kurslara katılarak hem meslek ediniyorlar, hem de kendilerini geliştiriyorlar. Kadınların başarılı işler ortaya koymaları da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Hepsinin ellerine sağlık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Ankara'da Kadınlar Alev Alatlı Hanım Evinde Eğitim Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement