Gelin Arabası Nereden Kiralanır? - Son Dakika
Kadın

Gelin Arabası Nereden Kiralanır?

Gelin Arabası Nereden Kiralanır?

Hayallerinizdeki düğüne nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? İşte birbirinden güzel seçenekler, işte gelin arabaları...

08.03.2012 17:00  Güncelleme: 09:21

Birlikte adım atacağınız yepyeni hayata özel ve eşsiz bir başlangıç yapmak isterseniz, birbirinden şık klasik otomobiller, limuzinler veya lüks araçlar sizi bekliyor...

Inter Limousine

Yaklaşık 30 yıllık bir deneyime sahip olan Inter Limousine, VIP düzeyinde lüks araç kiralama hizmetini ülkemize getiren isim. Dünyaca ünlü isimlerin Türkiye ziyaretlerinde tercih ettiği Inter Limousine, trafik kurallarına uyumundan müşterilerine özenle hitap eden şoförlerine kadar ayrıcalıklı bir hizmet veriyor. Araç içinde servis edilen suyun markasından nane şekerine hatta ayakkabı cilasına kadar her türlü ayrıntının düşünülmüş olması, Inter Limousine'in hizmet anlayışının bir parçası adeta. Düğününüzü unutulmaz kılmak isterseniz, özel şoförlü limuzin kapınıza kadar gelebiliyor.

Adres: İnter Kat Otoparkı Cemal Reşit Rey Konser Salonu Altı Harbiye/ İstanbul

Destek Hattı: 444 99 77

Web: http://www.interlimousine.com.tr/TR/

Düğün Arabası

Yeni başlayan hayat yolculuğunuza özel ve eşsiz bir başlangıç yapmak isterseniz, Düğün Arabası'nın şoförlü klasik oto kiralama servisinden yararlanabilirsiniz. 1937 Cadillac La Salle Limousine'den 1952 Plymouth Cambridge'e kadar onlarca klasik araç sizi bekliyor.

Adres: Güven Sanayi Sitesi U-Blok No: 60-61

Tel: 0 850 250 00 26

Web: http://www.dugunarabasi.com

Yaşaroğlu Limousine & Luxury Services

1980'li yılların başından beri İstanbul'da limuzin kiralama konusunda hizmet veren bir başka kuruluş da Yaşaroğlu. özel günlerinizi, ISO 9001 sertifikalı Yaşaroğlu Limousine & Luxury Services farkı ile yaşayarak, daha özel hale getirerek, sevdiklerinize unutulmaz günler yaşatabilirsiniz. Cadillac Limousine veya son model Mercedes, BMW, Mercedes modeller de gelin arabası olarak kiralanabiliyor.

Adres: ölçek Sk. No. 91 81230 Harbiye - İstanbul

Tel: 212 225 89 89 - 444 09 25

Web: http://www.yasaroglulimousine.com

Gelin Arabam

Evlenmek, gerçekten de yepyeni bir hayata başlamak. Bu yeni hayata kalsik bir araçla başlamak isterseniz bir başka araç kiralama alternatifiniz Gelin Arabam. Cadillac, Dodge, Chevrolet, Mustang, Pontiac gibi tercih edebileceğiniz birçok model var.

Adres: Bağdat Cad. Aydın Apt.No: 29/ 1 Kızıltoprak

Tel: 543 679 99 07 - 536 609 74 06

Web: http://www.gelinarabam.com

Limuzin.net

Klasik otomobil ve limuzin kiralamada gelin ve damat adaylarının tercih edebileceği bir başka adres de Limuzin.net. Rüyalarınıza giden yolda 1962 model bir Chevrolet veya 1948 model Dodge Limuzin ile ilerlemek istemez miydiniz?

E-posta: kiralama@klasiklimuzin.com

Tel: 539 845 90 80

Web: www.limuzin.net

Düğün Arabam

Hayatınızın en özel yolculuğu olan evlilik yolculuğuna deneyimli şoförlü klasik bir Amerikan araçla başlamak isterseniz, temiz ve bakımlı araçlarıyla Düğün Arabam ile irtibata geçebilirsiniz. Oldukça ilgililer ve memnuniyetiniz için gerçekten çaba gösteriyorlar.

Web: http://www.dugunarabam.com

Tel: 532 726 25 70 - 216 334 16 16

Seden Limuzin

özel günlerinizi unutulmaz güzellikte dakikalarla süslemek için Seden Limuzin'in araçlarını da deneyebilirsiniz. Birbirinden şık ve konforlu Lincoln, Mercedes marka limuzinlerin yanında özel şoförlü birbirinden lüks araçları da kiralayabilirsiniz. Tercihimizi klasik oto veya Jeep 4x4 grubundan yana kullanmak istiyoruz diyenlerdenseniz, şanslısınız çünkü onlar da var.

Adres: Fulya Mah. Fulya Cad. İnci Apt. No: 27 D: 3 Şişli/ İstanbul/

Tel: 212 356 95 65

Web: http://www.sedenlimousine.com

Klasik Gelin Arabası

İtina ile günümüze kadar korunmuş, bakımları özenle yapılmış klasik otolar, düğününüz öncesi sizi bekliyor. Evlilik hayatınızda unutulmaz, mutlu bir anı için geriye dönüp baktığınızda aklınıza ilk gelecek şey, belki de gelin arabanız. Bunun için de klasikgelinarabasi.com'un Cadillac, Impala, Dodge, Chevrolet ve Desoto marka araçlarını tercih edebilirsiniz.

Adres: Esentepe Mah. Milangaz Cd. Turunç Sitesi No: 13/2 Kartal - İstanbul

Tel: 216 473 31 96

Web: http://www.klasikgelinarabasi.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Gelin Arabası Nereden Kiralanır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement